Nieuw bij BLSH
Make-up Fresh Masterclass

Heb je geen idee hoe je jouw eigen schoonheid naar voren te brengen met make-up, laat staan waar en hoe je het aan kan brengen? Geen zin om in de ochtend daar een half uur voor uit te trekken?

We gaan samen op zoek welke producten en kleuren bij jou passen. ik leer jou de technieken om bij jezelf de producten aan te brengen. Daarna kan je er thuis direct mee aan de slag.

Als make-up artist werk ik met de laatste trends in fashion. Trends kan je niet klakkeloos kopiëren naar jezelf, maar trends komen en gaan en je eigen schoonheid blijft. Jouw make-up look verklapt jouw emoties, brengen je gezichtskenmerken in balans. ik ga samen met jou op zoek naar je eigen tijdloze schoonheid en persoonlijke stijl. Mijn filosofie is dat een Make-up verzorgd en clean moet zijn.

Met de ‘make-up fresh masterclass’ leer ik jou hoe je je eigen schoonheid naar voren kan brengen zonder dat je uren voor de spiegel hoeft te staan. Daarnaast geef ik je nuttige tips en leer ik je unieke make-up-tricks die ik dagelijks in mijn werk als make-up artist toepas.

Wil jij ook binnen 5 min een clean en natuurlijke make-up look die je met een paar aanpassingen omtovert in een prachtige party look? Dan is de Make-up fresh masterclass zeker iets voor jou!

Inclusief

We gaan samen door alle basisstappen heen:
Foundation, bronzer & blush, eyes & brow, colour theorie en product theorie.

Duur: 3 uur